Ekco

Disaster Recovery, Secure File Sync, IaaS. Koelmalaan 350, 1812 PS te Alkmaar

Beschrijving

Ekco staat voor integriteit en meer dan twintig jaar expertise in cloud gerelateerde vraagstukken. Onze persoonlijke aanpak biedt je een echt partnership. Als onderdeel van de eigen organisatie helpt ons lokale team van engineers en accountmanagers je bij je vragen, implementaties en andere vraagstukken. We zijn er wanneer je ons nodig hebt!

Ons brede cloud portfolio is geschikt voor alle bedrijven en omgevingen. Om ons brede portfolio te structureren hebben we onze diensten in drie pijlers verdeeld: Ekco Protect, Ekco Workspace en Ekco Core.

Ekco is innovatief op het gebied van cloud oplossingen en werkt samen met klanten en partners om de beste oplossing neer te zetten. Als one-stop-shop op het gebied van cloud diensten, met uitgebreide kennis van de beste technologieën, bieden we een uitgebreid portfolio aan. Door onze agnostische aanpak voor het beheer van je gegevens en systemen zijn we niet gebonden aan één technologie en kunnen we je voor elke situatie de beste oplossing aanbieden.

Ekco staat voor een lokale, persoonlijke en flexibele aanpak. We komen graag met jou in contact om jouw business beter te begrijpen en met je mee te denken. Dat kan op het gebied van strategie, techniek, sales en/of marketing, we staan voor je klaar!

Contact

Herke ICT LogoEkco logo