Ekco

Ons verhaal

Koelmalaan 350, 1812 PS te Alkmaar

Bij Ekco staat veiligheid van jouw data altijd voorop. Wil je met jouw organisatie volledig vanuit de cloud werken? Op eenvoudige wijze backups maken, beheren en snel weer up and running zijn na een storing? Dat kan, bij Ekco helpen we iedere dag organisaties met ons complete aanbod. Van infrastructuur, disaster recovery, backups, op- en afschalen tot dagelijkse monitoring en ondersteuning.

Ons aanbod is het resultaat van vele jaren ervaring in combinatie met een team van experts. We kunnen daardoor garanderen dat jouw data altijd veilig en beschikbaar is. Ongeacht de omstandigheden en waar je ook bent. We zorgen voor onze klanten, van A tot Z, maar jij blijft altijd in control. Dat kan omdat onze diensten transparant zijn en eenvoudig te beheren in ons portal.

Bij Ekco werken experts op het gebied van engineering, cloudontwikkeling samen met creatieve strategen. Deze combinatie zorgt voor een team die continu met je meedenkt en proactief aan de slag gaat. Onze kracht zit in de persoonlijke en lokale aanpak, we kijken niet naar nummers, maar naar de mensen en organisaties daarachter. We denken met je mee en onze supportengineers staan altijd voor je klaar. Zij kunnen dagelijks jouw data en IT-systemen monitoren, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Onze expertise is samengebracht in drie verschillende pakketten: Protect, Workspace en Core.

Veiligheid

Veiligheid zit in ons DNA. Ongeacht van welke dienst je gebruikmaakt, je kunt erop vertrouwen dat jouw data en systemen veilig zijn bij Ekco. De data wordt opgeslagen in een lokaal datacentrum en Ekco is ISO 27001 gecertificeerd.

Flexibiliteit

Al onze diensten zijn volledig flexibel en schaalbaar, zodat jouw organisatie ook wordt ondersteunt als het groeit. Met onze flexibele prijsmodellen zijn er geen kosten vooraf en krijg je ook niet te maken met verborgen kosten. Ekco bied je ook de mogelijkheid een cloud te kiezen die het beste past bij je individuele behoeften. Wij bieden diensten aan op de Ekco cloud, maar werken ook in AWS, Azure en de Google cloud.

Support

Wij zijn trots op onze 24/7 support. Werken met Ekco betekent dat er altijd een team met IT- ontwikkelaars voor je klaarstaat. Voor ons staat de relatie met onze klanten op één en onze laagdrempelige aanpak helpt bedrijven internationaal te groeien.

Contact opnemen

Je voornaam*
Achternaam*
Je e-mailadres
Bedrijfsnaam
Je bericht*

Vacatures van Ekco