Xolphin

Ons verhaal

Rogier van der Weydestraat 2, 1817 MJ Alkmaar

Xolphin is een jong en onafhankelijk bedrijf dat sinds 2002 is uitgegroeid tot de grootste aanbieder van SSL certificaten en digitale handtekeningen in Nederland. Hiermee bedienen we tienduizenden opdrachtgevers in een groeiende, internationale zakelijke markt, zoals banken, hosting providers en webshops. Als Registratie Autoriteit zijn we uniek in Europa en mogen we zelf de validatie voor uitgifte van digitale certificaten uitvoeren. Dit doen we tegenwoordig al in elf talen. We vernieuwen continu en lanceren regelmatig nieuwe initiatieven op het gebied van online security. Zo hebben we onlangs een wereldwijd ondersteunde oplossing voor PDF ondertekening gelanceerd, en werken we nu aan een project op het gebied van internationale authenticatie.

We zijn ambitieus en informeel, en werken in een moderne en papierloze omgeving. Ons kantoor is centraal gelegen in Alkmaar, op loopafstand van het NS station en naast ring Alkmaar. Er heerst een nuchtere cultuur, waarbij de klant altijd voorop staat. Er wordt hard gewerkt; de telefoon staat niet stil. Snelheid en schaalvoordelen worden met name bereikt door een hoge automatiseringsgraad, waarin eigen systeemontwikkeling een cruciale rol speelt. Op het gebied van development werken we veel met Laravel, Docker en Git.

Meerwaarde bieden we door het leveren van optimale service en objectief advies. Dit zijn waarden waarin de mensen hét verschil in maken. Uiteraard is er ruimte voor de nodige ontspanning, en doen we regelmatig gezellige en sportieve dingen.

Ben jij geïnteresseerd in online security en ontwikkelingen omtrent digitale identiteit en wil je in een enthousiast en dynamisch team werken? Kom dan gerust een keer bij ons langs!

Contact opnemen

Je voornaam*
Achternaam*
Je e-mailadres
Bedrijfsnaam
Je bericht*

Vacatures van Xolphin