De voordelen van de Alkmaarse-IT

Werken in Alkmaar

Er kleven veel voordelen aan werken in Alkmaar. Laten we beginnen met de bereikbaarheid. Een groot treinstation met diverse verbindingen van en naar de regio en ieder kwartier een trein naar Amsterdam. Kom je liever met de auto? Geen probleem! Er zijn nauwelijks opstoppingen in de spits en de meeste IT-bedrijven hebben ruime, gratis parkeergelegenheid.

Daarnaast heeft de stad een levendig centrum om na werktijd lekker uit eten te gaan, te shoppen of een evenement te bezoeken. Ga op vrijdagmiddag met je collega’s de stad in en geniet van het cultuurhistorische centrum. 

Kortom, je wilt in Alkmaar werken vanwege: 

  • De goede bereikbaarheid;
  • De vele parkeerplaatsen;
  • Weinig tot geen files;
  • Gezellige cafés en terrassen voor de VrijMiBo;
  • Het levendige centrum.

IT in Alkmaar

Wil je meer weten over de IT-sector, bezoek dan ook eens één van onze evenementen. We organiseren op regelmatige basis gratis evenementen waar technische verdieping, de mogelijkheid om informatie in te winnen en te netwerken, maar ook kennismaken met de aangesloten bedrijven mogelijk is.

Wij organiseren deze gratis evenementen om diverse redenen. Zo willen we laten zien wat de IT-sector te bieden heeft, maar vinden wij het ook interessant om een verdieping te geven van onze kennis en zo van elkaar te leren. Ben je juist op zoek naar informatie over een carrière in de IT? Ook daar worden de evenementen voor georganiseerd; zodat jij laagdrempelig kennis kunt maken met de IT en IT-bedrijven in Alkmaar. 

Niels Holwerda ekco