De Alkmaarse IT-Week

Ben jij die IT-professional met hart voor zijn of haar vak?

Ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de IT-wereld? Dan kun je komend voorjaar je hart ophalen. IT=Alkmaar organiseert eind maart namelijk de Alkmaarse IT-Week!

Op zoek naar een paar toffe webinars?

Aanmelden
Voornaam*
Achternaam*
Woonplaats
Functie
E-mailadres*
Cutting Edge Locals

Cutting Edge Locals

In Alkmaar is een sterke, vooruitstrevende IT-community van internationaal niveau ontstaan, met inspirerende werkgevers die altijd het beste zoeken. Dit zijn de Cutting Edge Locals. Elf van deze bedrijven organiseert nu vanuit stichting IT=Alkmaar de Alkmaarse IT-Week; een online programma bomvol interessante e-learnings en trainingen, met inspirerende sprekers en de mogelijkheid om kennis te maken met toonaangevende IT-bedrijven uit de regio.

Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 maart kun je:

E-learnings en online trainingen volgen van alle aangesloten IT-bedrijven.

De Alkmaarse IT-bedrijven leren kennen.

Deelnemen aan het geheel online programma – naar wens in te vullen en te volgen wanneer jij dat wilt!

Deelname aan de IT-Week is gratis. Om toegang te krijgen tot het platform, kun je je hierboven aanmelden! 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Alkmaarse IT-Week laten we zien wat vakmanschap in Alkmaar inhoudt. We delen verhalen van ondernemers die continu het beste uit zichzelf, hun bedrijf of product willen halen.

Vanaf maandagochtend 22 maart kun je inloggen op het platform van de Alkmaarse IT-Week. Alle webinars en trainingen zijn direct beschikbaar. Deze kun je dus bekijken wanneer jij dat wilt.

Daarnaast lanceren we elke dag om 16:00 een talk. Dit is geen livestream en we laten deze op het platform staan. Je kunt deze talks dus direct bekijken, maar ook op een later tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Ook zijn er live webinars te volgen. De eerste is ingepland op donderdag 25 maart om 16:00.

Er volgen mogelijk nog meer, deze delen we zo snel mogelijk op de website, op de socials en via de nieuwsbrieven.

Programma

Waar, wanneer en hoe laat?

De Alkmaarse IT-Week is een volledig online programma. Via het inschrijfformulier op deze pagina kun je je inschrijven. Je ontvangt in de week voor het event van ons de inloggegevens, waarmee je alle programmaonderdelen kunt bekijken. Lukt het niet om aan te sluiten in de Alkmaarse IT-Week? Geen probleem, je kunt alle onderdelen ook later nog eens rustig bekijken. Wanneer? Vanaf maandag 22 maart tot en met vrijdag 26 maart. Inschrijven is gratis en kan via het formulier op deze pagina.

Bekijk hier het vorige IT=Alkmaar Event!

Mede mogelijk gemaakt door