Najaarsevent 2022

IT = een kunst

Op dinsdag 15 november vond het najaarsevenement IT = een kunst plaats! Met dit kunstzinnige thema waren we in de wonderschone locatie de Grote Kerk aan het juiste adres. 

Jij denkt misschien: kunst en IT, hebben die met elkaar te maken? Jazeker! Tijdens dit najaarsevent hebben de aanwezigen dat ervaren. Er was een inspirerende keynote van Jeroen van der Most, hij maakt kunst met artificiële intelligentie. Na de pauze, met een puntzak friet van De Vlaminck, was het tijd voor de Super Turbo Bingo met nachtburgemeester Robert Jan Wille. Na deze prijzenregen was het tijd voor een gezellige netwerkborrel met 

Wil jij op de hoogte blijven van alles rondom IT en Alkmaar? Houd onze socials in de gaten en meld je aan voor de nieuwsbrief. Daar posten over openstaande vacatures, de Alkmaarse IT-bedrijven en IT nieuws.

IT = Alkmaar zoekt jou!

Heb jij je opgegeven voor het najaarsevent, omdat je benieuwd bent naar de mogelijkheden in de Alkmaarse IT of misschien wel op zoek bent naar een nieuwe baan? Dan hebben we goed nieuws, want de IT-bedrijven zullen weer breed vertegenwoordigd zijn. Niet alleen pitchen zij hun bedrijf en de openstaande vacatures op het podium, ook is er tijdens de borrel voldoende mogelijkheid om elkaar te spreken.

Het aantal vacatures onder de Alkmaarse IT-bedrijven groeit nog steeds met de dag. 

Neem ook eens een kijkje op onze vacaturepagina of neem contact op voor een open sollicitatie via een van de bedrijfspagina’s. Houd daarnaast de social media kanalen van IT=Alkmaar in de gaten voor de volgende mogelijkheid om de IT-bedrijven aan het jasje te trekken en jouw droombaan te vinden!H

In Alkmaar is altijd wat te doen. Wil je als eerste op de hoogte zijn over het laatste nieuws uit de Alkmaarse IT-sector?