IT= een Kunst

IT = een Kunst

Van uitstel komt géén afstel

Ons event stellen we nog even uit, maar niet getreurd! Er staan evengoed hele toffe dingen op de planning voor de komende periode. Zo organiseren we onder andere de SUPER – SAFE – ONLINE – LEKKER – OP – AFSTAND – LOTERIJ en kijken we uiteraard naar de mogelijkheid om het evenement te verplaatsen. 

Wil jij op de hoogte blijven van alles rondom IT en Alkmaar? Houd onze socials in de gaten en meld je aan voor de nieuwsbrief. Daar posten we wekelijks over openstaande vacatures, de Alkmaarse IT-bedrijven en IT nieuws. Daarnaast geven we daar ook informatie over nieuwe events wanneer we die weer kunnen organiseren.

SUPER - SAFE - ONLINE - LEKKER - OP - AFSTAND - LOTERIJ

Wist je dat alle mensen die zich hebben aangemeld voor het event automatisch meedoen aan de SUPER – SAFE – ONLINE – LEKKER – OP – AFSTAND – LOTERIJ?

Voor deze loterij stellen de Alkmaarse IT-bedrijven toffe prijzen ter beschikking die JIJ kunt winnen!

De trekking vindt plaats in de eerste week van december, dus let op! Wie weet heb jij binnenkort de nachtburgemeester van Alkmaar op jouw stoep staan om een prijs aan je uit te reiken! 

 

IT= een kunst

IT=Alkmaar zoekt jou!

Heb jij je opgegeven voor het najaarsevent, omdat je benieuwd bent naar de mogelijkheden in de Alkmaarse IT of misschien wel op zoek bent naar een nieuwe baan? Dan hebben we goed nieuws.

Ondanks dat het najaarsevent wordt uitgesteld, groeit het aantal vacatures onder de Alkmaarse IT-bedrijven met de dag. In onderstaand overzicht kun je zien welke vacatures op het moment openstaan.

Staat jouw vacature er niet tussen? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina of neem contact op voor een open sollicitatie via een van de bedrijfspagina’s. Houd daarnaast de social media kanalen van IT=Alkmaar in de gaten voor de volgende mogelijkheid om de IT-bedrijven aan het jasje te trekken en jouw droombaan te vinden!

In Alkmaar is altijd wat te doen. Wil je als eerste op de hoogte zijn over het laatste nieuws uit de Alkmaarse IT-sector?

Op zoek naar een baan in de it?
Bekijk de openstaande vacatures
✓ Backend developers ✓ Front-end developers ✓ Marketing & Sales ✓ Projectmanagers