IT= een Kunst

IT = een Kunst

Het najaarsevent van IT=Alkmaar op woensdagavond 24 november
Kunst en IT, wat hebben die twee onderdelen met elkaar te maken? Meer dan je denkt!
We vertellen je er alles over tijdens het najaarsevent van IT=Alkmaar op woensdag 24 november. Een inspirerende avond in de Grote Kerk Alkmaar met toffe sprekers, kunstige verrassingen, een hapje en drankje en natuurlijk alle kans om lekker bij te kletsen en te netwerken met Alkmaarse IT-bedrijven. Dit event wordt er eentje om in te lijsten, dus bestel snel jouw gratis ticket via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.!

Programma

Wat kun je zoal verwachten op 24 november?

Vanaf 17:00 gaan de deuren van de prachtige Grote Kerk voor je open, om 17.30 start het sprekers-programma. De avond is rond 21:30 afgelopen.

Wat hebben IT en Kunst met elkaar te maken? En waarom is Alkmaar een stad van kansen? Onze sprekers gaan je daar alles over vertellen in lekker interactieve en beeldende sessies.

Wist je bijvoorbeeld dat je het Rijksmuseum kunt ‘Netflixen’? En dat in De Grote Kerk een heel groots en bijzonder kunstwerk onthuld gaat worden? 

Het wordt een avond met inspirerende sprekers, theatrale verrassingen en een hapje en een drankje.

De sprekers

 • Patrick van Mil, directeur van het Stedelijk Museum Alkmaar, komt vertellen over zijn visie op Alkmaar als een stad van kansen
 • Tien jaar lang Rijksmuseum en en IT: Jasper Kaizer neemt je mee in een reis vol innovatie en inspiratie

Super-Silent-Bingo

Met te gekke prijzen! Natuurlijk is er ook meer dan genoeg ruimte om de Alkmaarse IT-bedrijven te leren kennen. Dit kan tijdens de Super-Silent-Bingo onder leiding van de Alkmaarse Nachtburgemeester Robert-Jan Wille.

Hij zorgt ervoor dat alle IT-bedrijven en kneiter van een pitch hebben voorbereid en deze samen met een toffe prijs aan jou komen presenteren. Wat je precies kunt winnen verklappen we nog niet, maar de prijzen zijn de moeite waard. Dus sla je slag en doe mee. 

Zin om na dit event nog even na te praten? Dat kan tijdens de borrel, vanaf 20:30.

Wat kost dat? En andere veelgestelde vragen...

 • GRATIS TICKET
  De entree is gratis, maar we vragen je wel om je vooraf aan te melden. We hebben een maximaal aantal mensen die we toegang kunnen geven en tot nu toe zijn al onze events uitverkocht. Aanmelden voor het event kan eenvoudig via het formulier onderaan deze pagina.
 • TIJDEN
  De inloop van IT=Alkmaar is vanaf 17:00 uur. Om 17:30 start het programma. Het officiële programma is om 20.30 afgelopen, daarna kun je nog lekker een uurtje informeel nakletsen bij de borrel.
 • ETEN & DRINKEN
  Heb je je aangemeld? Dan krijg je van ons ook twee drankjes en een puntzakje friet van de Vlaminck, verder staat het je natuurlijk vrij om lekker bij te bestellen aan de bar.
 • CORONA
  Om IT=een Kunst te bezoeken heb je een geldig Coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck app nodig. Wij volgen hierin het actuele kabinetsbeleid. Dit Coronatoegangsbewijs krijgt je door een vaccinatiebewijs, een negatieve coronatest of een herstelbewijs te uploaden in de CoronaCheck-app. Bij de ingang van de Grote Kerk scannen we de QR-code uit de app en kunnen we op je legitimatie vragen. 
 • LOCATIE EN PARKEREN
  De Grote Kerk ligt op een prachtige plek, middenin in het centrum. Parkeren kun je dan ook het beste doen in de garage onder De Vest. Hiervandaan is het ongeveer honderd meter lopen naar de locatie (niet te misse
MELD JE AAN VOOR 24 NOVEMBER

In Alkmaar is altijd wat te doen. Wil je als eerste op de hoogte zijn over het laatste nieuws uit de Alkmaarse IT-sector?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven?