Meetups

IT=Alkmaar meetups

In 2023 waren er drie inspirende meetups van IT=Alkmaar. De meetups vinden roulerend plaats bij de bedrijven van IT=Alkmaar. Zo leer je niet alleen de medewerkers en de visie van het bedrijf kennen, maar krijg je ook een ‘kijkje in de keuken’ op hun kantoor. Onder het genot van een drankje en een pizza werd er volop kennis over de specifieke onderwerpen gedeeld.Benieuwd hoe zo’n meetup eruit ziet? Zie hier een video impressie van de gezellige meetup bij SnelStart: 

Wat kan je verwachten bij de IT=Alkmaar meetups?

Kom langs tijdens de IT=Alkmaar meetups en mis niets. Zo blijf je op de hoogte van de laatste technieken op een leuke en ontspannen manier. We organiseren meerdere keren per jaar een leuke avond waarbij informatie en kennis delen centraal staat. Onze community laat zien waar ze trots op zijn. Ze delen projecten, technieken of leggen een vraag voor aan de groep. Dit doen we onder het genot van pizza en een drankje. Onze meetups zijn altijd gratis en iedereen is welkom. Zien we jou ook binnenkort?Zodra we weer een nieuwe meetup organiseren, melden we dit als eerste in onze nieuwsbrief. Wil je hier ook bij zijn? Schrijf je dan snel in, dan ben je direct op de hoogte! 
Woensdag 8 mei 2024
DTX: Microsoft Copilot
Stel je voor…dat je een assistent hebt die PowerPoint presentaties voor je kan maken, een e-mail voor je kan schrijven of automatisch notities kan maken tijdens een Teams-meeting. Dat kan! Met Microsoft Copilot, de AI-assistent voor jou!Vanavond nemen we je mee in de wonderlijke wereld van Microsoft Copilot door je alle mogelijkheden te laten zien, zoals Copilot voor:Microsoft 365 Jouw specifieke bedrijfsprocessen Van Copilot als rode draad door je Microsoft 365 omgeving, zoals Word, PowerPoint en Outlook naar het bouwen van een Copilot Chatbot voor jouw organisatie. Laat je verrassen en inspireren door deze fantastische nieuwe mogelijkheden.
Woensdag 8 mei 2024
Donderdag 16 mei 2024
Cyso: SRE
Mensen die interesse hebben om te komen, kunnen zich aanmelden via de volgende link: cyso.com/meetup-sre. Het evenement vindt plaats op het kantoor De Roeter welke is gevestigd aan de Wognumsebuurt 3, vlakbij het centraal station en op loopafstand van het sfeervolle stadscentrum van Alkmaar.Het programma op donderdag 16 mei ziet er als volgt uit:- 17.15 uur: inloop - Tussen 17.30 uur en 18.00 uur: pizza en een drankje - 18.00 uur: start van de presentaties - 19.00 uur: einde van de presentaties, ruimte voor napraten en een drankje
Donderdag 16 mei 2024
Donderdag 27 juni 2024
Bluedesk
Meer informatie volgt:
Donderdag 27 juni 2024
Donderdag 12 september 2024
Betty Blocks
Meer informatie volgt:
Donderdag 12 september 2024