Meetups

IT=Alkmaar meetups

In 2023 waren er drie inspirende meetups van IT=Alkmaar. De meetups vinden roulerend plaats bij de bedrijven van IT=Alkmaar. Zo leer je niet alleen de medewerkers en de visie van het bedrijf kennen, maar krijg je ook een ‘kijkje in de keuken’ op hun kantoor. Onder het genot van een drankje en een pizza werd er volop kennis over de specifieke onderwerpen gedeeld.

Benieuwd hoe zo’n meetup eruit ziet? Zie hier een video impressie van de gezellige meetup bij SnelStart:

Wat kan je verwachten bij de IT=Alkmaar meetups?

Kom langs tijdens de IT=Alkmaar meetups en mis niets. Zo blijf je op de hoogte van de laatste technieken op een leuke en ontspannen manier. We organiseren meerdere keren per jaar een leuke avond waarbij informatie en kennis delen centraal staat. Onze community laat zien waar ze trots op zijn. Ze delen projecten, technieken of leggen een vraag voor aan de groep. Dit doen we onder het genot van pizza en een drankje. Onze meetups zijn altijd gratis en iedereen is welkom. Zien we jou ook binnenkort?

Zodra we weer een nieuwe meetup organiseren, melden we dit als eerste in onze nieuwsbrief. Wil je hier ook bij zijn? Schrijf je dan snel in, dan ben je direct op de hoogte!  

27 juni 2024
Bluedesk
Meer informatie volgt:
27 juni 2024
12 september 2024
Betty Blocks
Meer informatie volgt:
12 september 2024