Meetups

Meetups

Hoe blijf je constant op de hoogte van de laatste technieken en kun je evengoed een leuke, ontspannende avond hebben? Dat kan bij de IT=Alkmaar Meetups! Sluit je nu geheel vrijblijvend aan bij de Alkmaarse IT-community! 

Sluit je aan bij de IT-community! 

Hoe blijf je constant op de hoogte van de laatste technieken en kun je evengoed een leuke, ontspannende avond hebben? Dat kan bij de IT=Alkmaar Meetups!

We organiseren meerdere keren per jaar een leuke avond waarbij informatie en kennis delen centraal staat. Tijdens de avond is er geen plaats voor promo-praatjes, maar laten developers zien waar ze trots op zijn. Ze delen projecten, technieken of leggen een vraag voor aan de groep. 

De Alkmaar Developer Meetup is een community van developers, die los van projecten en werkgevers over hun werk willen praten. Dit doen we onder het genot van een hapje, drankje en met muziek. 

Onze meetups zijn altijd gratis en iedereen is welkom. Zien we jou ook binnenkort?

 

Welke Meetups heb ik gemist? 

Wil je weten welke Meetups we in het verleden georganiseerd hebben? Het volledige overzicht vind je op meetup.com. Onderwerpen die eerder aan bod kwamen zijn scenario driven development, ontwikkelen met Swift UI en Svelte, Authenticatie en autorisatie & Continuous Delivery Pipeline (Azure DevOps). 

Ook bij onze Meetups aansluiten? 

Zodra we weer een nieuwe Meetup organiseren, melden we dit als eerste in onze nieuwsbrief. Wil je hier ook bij zijn? Schrijf je dan snel in, dan ben je direct op de hoogte! 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven?