Meetups

Meetup bij SnelStart!

Kom 29 juni naar de meetup bij Snelstart!
Na de gezellige meetup in maart bij Bluedesk, staat nu de volgende meetup voor de deur. De meetup vind plaats op donderdagavond 29 juni en ditmaal zijn we te gast bij SnelStart. Ben jij er ook bij? Dit is dé kans om te netwerken en tegelijkertijd je kennis op te vijzelen.

Leer de ins en outs van Micro frontends
We beginnen de avond met pizza en een drankje. Daarna maken we kennis met SnelStart en hun visie. Het onderwerp van de meetup is Micro frontends. SnelStart herbouwt momenteel haar volledige applicatielandschap. We gaan van een monolithische architectuur naar een microservice architectuur en trekken die gedachte door naar het front-end. Hoe en waarom we dat doen vertellen we tijdens de meetup. We behandelen de architectuur, waarom wen hoe we DDD inzetten en natuurlijk micro frontends met code voorbeelden.

We beginnen de avond met pizza en een drankje. Dan begint het programma, het thema hiervan maken we binnenkort bekend. Afsluitend is er tijd om informeel met elkaar in gesprek te gaan.

Het programma op donderdag 29 juni:

  • 17:30 uur: inloop
  • 17.45 uur: pizza en borrel
  • 18.15 uur: start presentatie
  • 19.00 uur: einde presentatie, maar blijf gezellig nog even hangen om na te praten

Adres SnelStart: Comeniusstraat 10, 1817 MS Alkmaar

Mis deze gezellige avond vol tips en tricks niet! En helemaal mooi: de meetup is gratis bij te wonen, je hoeft je alleen even in te schrijven via het onderstaande formulier:

 

Aanmelden voor meetup @ SnelStart

 

Wat kan je verwachten bij de IT=Alkmaar meetups?

Kom langs tijdens de IT=Alkmaar meetups en mis niets. Zo blijf je op de hoogte van de laatste technieken op een leuke en ontspannen manier. We organiseren meerdere keren per jaar een leuke avond waarbij informatie en kennis delen centraal staat. Onze community laat zien waar ze trots op zijn. Ze delen projecten, technieken of leggen een vraag voor aan de groep. 

De Alkmaar Developer Meetup is een community van developers, die los van projecten en werkgevers over hun werk willen praten. Dit doen we onder het genot van pizza en een drankje. 

Onze meetups zijn altijd gratis en iedereen is welkom. Zien we jou ook binnenkort?

Zodra we weer een nieuwe meetup organiseren, melden we dit als eerste in onze nieuwsbrief. Wil je hier ook bij zijn? Schrijf je dan snel in, dan ben je direct op de hoogte!