IT-events

De IT-wereld is continu in beweging en technieken ontwikkelen zich in een hoog tempo. Wanneer nieuwe software of een nieuwe functionaliteit wordt uitgebracht, dan kun je ervan uitgaan dat er op datzelfde moment alweer wordt gewerkt aan een geoptimaliseerde versie. Reden om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de sector. IT-events zijn dé plek om collega’s uit het vak te ontmoeten en kennis te maken met toonaangevende bedrijven. 

Tijdens een dergelijk event worden sprekers uitgenodigd om jou als bezoeker meer te vertellen over hun bedrijf en de technieken waar ze mee werken. Ze gaan je informeren, maar zeker ook inspireren. Wakker de passie voor IT verder aan, ga netwerken, kijk welke bedrijven bij je passen en wie weet drink je er – wanneer het coronatechnisch gezien allemaal weer mogelijk is – wel een biertje met je toekomstige werkgever!

Wil je ook deel uitmaken van een bedrijf met internationale allure, jezelf verder ontwikkelen en werken met de laatste technieken?

Werken in de Alkmaarse IT-sector

De IT-sector blijft groeien en daarmee de vraag IT’ers ook. Niet alleen in grote steden, maar ook in Alkmaar groeit de sector ontzettend hard. Wist je dat in Alkmaar maar liefst tientallen IT-bedrijven zitten? Met hun eigen expertise, product of technische oplossing biedt elk van deze bedrijven uitdagende kansen voor IT’ers.

Niels Holwerda ekco

IT-event Alkmaar

In de zomer van 2018 besloot een groep Alkmaarse IT-ondernemers de handen ineen te slaan en stichting IT=Alkmaar in het leven te roepen. De ondernemers bundelden hun krachten, ontwikkelden een platform en hebben ondertussen al een paar grote evenementen georganiseerd. Wil je hier ook een keer bij zijn? Dat kan, want ook in 2021 staat er weer iets moois op de planning. 

Alkmaar staat steeds meer op de kaart als IT-stad en het platform van IT=Alkmaar vormt een centrale plek waar onder meer vacatures en nieuws over de IT-sector te vinden zijn.

Alkmaarse IT-Week 2021

Na het succes in 2018 en 2019 komt er ook in 2021 weer een Alkmaar=IT-Event. Dit jaar niet op één dag, maar een hele week lang. Er komt dus een heuse IT=Alkmaar Week! En voor het eerst is het event ook niet op locatie, maar volledig online. Zo kun je zelf bepalen wanneer, waar en hoe je deelneemt. Je schrijft je in en bekijkt welke onderdelen van het programma je aanspreken. Die kun je vervolgens in je eigen tijd volgen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van alles rondom het event? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief!

Hoe ziet de Alkmaarse IT-Week 2021 eruit?

Speciaal voor dit online event lanceren we een nieuw platform waarop je kunt kennismaken met alle – bij IT=Alkmaar aangesloten – bedrijven. Hoewel de vorm dus net even anders is dan tijdens voorgaande edities, kun je ook dit jaar veel inspiratie en informatie verwachten. 

Het is namelijk dé uitgelezen kans om kennis te maken met de IT-sector en te polsen welk bedrijf goed bij je past. Block ‘m dus alvast in je agenda: de week van 22 maart 2021!