Nieuw kantoor voor Create, Create Care en Talentz!

Nieuw kantoor voor Create, Create Care en Talentz!

08-09-2020

Een verhuisbericht van Create! Sinds september 2020 zit dit innovatieve bedrijf op een nieuwe plek, vlak achter het centraal station in Alkmaar. Ze delen daar het pand met Cyso Group, die het eerder gekocht en flink opknapte. Met de verhuizing van Create, met de drie labels Talentz, Create Care en Create is Alkmaar een IT Hub rijker. Lees hieronder meer over de verhuizing.

 

 width=

‘Eind augustus is Create binnen Alkmaar verhuisd van de Robijnstraat 11 naar de Wognumsebuurt 3. De keuze om te gaan verhuizen hebben wij gemaakt omdat wij onze collega’s graag tegemoet wilden komen in hun wens om dichter bij het station van Alkmaar te vestigen. Daarnaast zien wij door Corona een verschuiving in de manier hoe er gewerkt wordt. Tijdens het thuiswerken ervaarden een hoop collega’s de gemakken van het werken vanuit huis en ook nu er weer mogelijkheden zijn op kantoor te komen werken vinden veel collega’s het fijn om in ieder geval enkele dagen in de week thuis te werken. Omdat wij deze trend voorlopig niet zien veranderen past ons nieuwe kantoor beter bij deze behoefte.

 width=

Onze plannen in dit pand zijn om de verschillende platformen en organisaties met deze nieuwe locatie verder te laten groeien. Zo krijgen Create Care, dat applicaties ontwikkeld voor de zorgsector, en vacatureplatform TalentZ in het pand de ruimte die zij nodig hebben om zich verder te gaan ontwikkelen. Het kantoor is verdeeld in drieën zodat Create, Create Care en TalentZ elk de mogelijkheid hebben om met hun eigen team te werken. Verder heeft het nieuwe kantoor een professionele en innovatieve uitstraling die goed past bij de groei die wij doormaken.’

Meer weten over Create, Create Care of Talentz? Neem dan snel een kijkje op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel