Recap Copilot Meetup bij DTX – 8 mei 2024

Recap Copilot Meetup bij DTX – 8 mei 2024

14-05-2024

W๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด 8 mei 2024 ๐˜„๐—ฎ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐——๐—ง๐—ซ ๐—ฒ๐—ป ๐—œ๐—ง=๐—”๐—น๐—ธ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ!

Samen organiseerden we ons allereerste publieke event van 2024, gewijd aan het fascinerende onderwerp: Microsoft Copilot.
Een avond vol inspiratie, kennisdeling, nieuwe connecties en heerlijke pizza! De 3e verdieping van DTX was gevuld met zo’n 25 nieuwsgierige professionals, van ervaren programmeurs tot enthousiaste beginners.

Kai van den Berg en Joost Veldhuis namen de deelnemers mee in de wonderlijke wereld van AI door alle mogelijkheden te laten zien van Microsoft Copilot voor:
* ๐— ๐—ถ๐—ฐ๐—ฟ๐—ผ๐˜€๐—ผ๐—ณ๐˜ ๐Ÿฏ๐Ÿฒ๐Ÿฑ
* S๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป

๐—–๐—ผ๐—ฝ๐—ถ๐—น๐—ผ๐˜: ๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ผ๐—ผ๐—น
Copilot is niet zomaar een tool. Het is een rode draad die zich door je Microsoft 365-omgeving weeft, van #Word tot #PowerPoint en #Outlook. Maar het gaat verder dan dat. Tijdens onze sessie ontdekten we hoe je Microsoft Copilotย kunt inzetten om een eigen chatbot te bouwen voor jouw organisatie. Een chatbot die niet alleen efficiรซntie brengt, maar ook een glimlach op het gezicht van je klanten tovert.

๐——๐—ฒ ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด
Wat deze avond extra bijzonder maakte, was de samenwerking tussen DTX en IT=Alkmaar. We bundelden onze krachten om dit event te organiseren en deelnemers te inspireren, met dank aan Machteld de Kreij – Duurhoud. Want in een wereld waarin technologie razendsnel evolueert, is samenwerking essentieel.ย Microsoft Copilotย is daarbij een waardevolle partner die ons helpt om slimmer, sneller en creatiever te werken.

๐—›๐—ฒ๐—ฏ ๐—ท๐—ฒ ๐—–๐—ผ๐—ฝ๐—ถ๐—น๐—ผ๐˜ ๐—ฎ๐—น ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฑ๐—ฒ๐—ธ๐˜?
Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel