Alkmaarse ICT-vacatures op één plek te vinden

vacature alkmaar

Alkmaarse ICT-vacatures op één plek te vinden

11-09-2019

Alkmaarse ICT-vacatures op één plek te vinden

IT=Alkmaar lanceert een nieuw platform voor alle ICT’ers uit Alkmaar en omstreken. Op itisalkmaar.nl zijn voortaan alle vacatures van de aangesloten Alkmaarse ICT bedrijven te vinden. Daarnaast kunnen ICT’ers en geïnteresseerden op de website meer informatie vinden over events, de bedrijven en natuurlijk IT=Alkmaar zelf. Een van de events is het IT=Alkmaar Event in De Meent Bauerfeind op woensdagavond 13 november.

Meer dan 60 vacatures

“Met ons nieuwe platform willen we laten zien welke gave ICT-bedrijven in Alkmaar zitten, en hoeveel kansen daar nog liggen voor studenten, starters en professionals. We hebben een startpunt gecreëerd voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of de volgende stap in zijn of haar carrière.” De IT=Alkmaar bedrijven willen toekomstige collega’s en geïnteresseerden niet alleen online ontmoeten, er zijn ook een aantal leuke offline mogelijkheden. “We organiseren meerdere meetups per jaar, en natuurlijk ons grote event op woensdagavond 13 november. We nodige bekende sprekers uit, delen kennis en laten zien welke kansen er nog liggen in de ICT.”

Topsport, Innovatie en ICT

Het thema dit jaar heeft te maken met sport. Dat komt natuurlijk door de plek waar IT=Alkmaar het event organiseert, maar er zijn ook veel overeenkomsten tussen ICT en topsport. “De ICT sector groeit hard. En deze groei is niet alleen afhankelijk van developers, we zijn ook afhankelijk van goede projectmanagers, marketeers, designers en bijvoorbeeld sales collega’s die ons vakgebied goed begrijpen. Tijdens het event staan we daarom uitgebreid stil bij de toekomst van al deze professionals. Wat zijn de skills die je nodig hebt en hoe behaal je je doelen? Daar leggen we ook de link naar topsport, want ook in die wereld moet je constant innoveren, doelen stellen en elke dag hard werken om het beste uit jezelf te halen.”

IT=Alkmaar Event

Het IT=Alkmaar Event wordt op woensdagavond 13 november georganiseerd. De deuren gaan om 18:00 open en de eerste spreker start om 18:30. Het event is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in de ICT en vrij toegankelijk. Aanmelden kan via itisalkmaar.nl Hier is ook meer informatie over de stichting te vinden, de events en het overzicht met alle vacatures. Het IT=Alkmaar Event komt tot stand samen met de Gemeente Alkmaar en Rabobank Alkmaar e.o.

Over IT=Alkmaar

IT=Alkmaar is een initiatief van de bedrijven Cyso Group, Triple, Betty Blocks, Nedvice ICT, Cloud2, Create, Snelstart en Bluedesk. In de zomer van 2018 sloegen zij de handen ineen met als doel Alkmaar als echte ICT stad op de kaart zetten. Zij laten zien wat voor gave ICT bedrijven in Alkmaar gevestigd zijn, bieden een platform, organiseren events en werken samen met opleiders in de regio. Samen met de opleiders willen zij de uitstroom vanuit IT opleidingen verhogen en verbeteren. Meer informatie over deelnemende partijen en events is te vinden op itisalkmaar.nl

 

 width= width=

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel