Over IT=Alkmaar

Aan de start van stichting IT=Alkmaar staan de bedrijven Triple, Cyso Group, Nedvice-ICT, Herke ICT Group, Ekco, Bluedesk, Betty Blocks, Create en SnelStart. Een jaar later hebben Health Connected en Xolphin zich daar ook bij aangesloten. Deze bedrijven zetten hun deuren open en laten zien hoe uitdagend de Alkmaarse IT is. Jongeren kunnen inspiratie opdoen. Daarnaast krijgen ze tijdens de events en webinars een kijkje in de keuken van een Alkmaars IT-bedrijf.

Meer ervaren IT’ers kunnen via het platform en de events makkelijker in contact komen met de bedrijven en zich zo oriënteren op de volgende stap in hun carrière. Benieuwd naar de kansen bij de Alkmaarse IT-bedrijven? Neem dan snel een kijkje op onze vacaturepagina.

Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kom ik in contact met de Alkmaarse IT-bedrijven?

Door een van onze events te bezoeken! We organiseren regelmatig online en offline events, zodat je binnen kunt kijken bij de Alkmaarse IT-bedrijven. Denk aan meetups, webinars en grotere events met inspirerende sprekers. Op deze pagina vind je alle evenementen.

Wil je het laatste nieuws, als eerst in jouw mailbox ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.