Pagina: IT=Alkmaar-Event

Terugblik IT=Alkmaar Event 2018

Naast webinars en online events, heeft stichting IT=Alkmaar al twee keer het succesvolle IT=Alkmaar-Event georganiseerd. Het is toch wel het paradepaardje van de stichting. Beide edities waren al snel volledig uitverkocht en tijdens de borrel zijn meerdere matches tussen IT’ers en werkgevers gemaakt. 

In november 2018 organiseerden we dit event voor het eerst. Bezoekers konden kiezen uit verschillende workshops, waaronder datamodelleren en Progressive Webapps, er was een live hack-demo en een presentatie over Big Data. 

Het succesvolle event is in 2019 nog groter teruggekeerd, met een programma dat ook aantrekkelijk is voor marketeers en niet-IT’ers, werkzaam bij IT-bedrijven.

Wil jij ook een van de IT-events bijwonen?

Dan kun je komend voorjaar je hart ophalen. IT=Alkmaar organiseert eind maart namelijk de Alkmaarse IT-Week!

IT=Alkmaar Event in 2019

In 2019 stond het thema Topsport, Innovatie en ICT centraal. De deelnemers konden in het Alkmaarse sportcomplex De Meent onder meer luisteren naar ervaren digital marketeers en  bekende sprekers van de NOS en uit de e-sports. Tevens was er de mogelijkheid praktische workshops te volgen en een praatje te maken met IT’ers van de deelnemende bedrijven. 

Benieuwd naar beelden van het IT-event 2019 in de Meent? De foto’s van het vorige Alkmaar=IT-Event bekijk je hieronder. 

 

Bekijk hier het vorige IT=Alkmaar Event!

Mede mogelijk gemaakt door