Vacatures in Alkmaar

Op zoek naar een baan in de IT? En het liefst in Alkmaar? Dat kan!

Een uitdagende baan in de IT waarvoor je niet ver hoeft te reizen; het is mogelijk in Alkmaar. Op IT=Alkmaar vind je een groot aanbod van IT-vacatures in de kaasstad. We plaatsen alle actuele IT-vacatures bij elkaar, zodat jij in één overzicht kunt zien welke functies beschikbaar zijn en of er aansluiting is met jouw ambities. Voor het actuele overzicht kijk je op onze vacaturepagina.

De bij IT=Alkmaar aangesloten bedrijven

De twaalf bedrijven die zich hebben aangesloten bij de stichting, zijn stuk voor stuk ambitieus en pragmatisch en bieden interessante functies en ontwikkelmogelijkheden. Ze werken veelal nationaal en internationaal en hebben meerdere grote projecten onder hun hoede. Samen laten ze zien wat Alkmaar te bieden heeft op het gebied van IT. 

De bij IT=Alkmaar aangesloten bedrijven laten zien dat er veel mooie dingen gebeuren in Alkmaar en dat de stad een levendige IT-cultuur heeft. Deze innovatieve bedrijven zijn stuk voor stuk groeiend en hebben veelal internationale ambities. In dit diverse aanbod van bedrijven vind je vast en zeker een functie die bij jou past. 

IT-vacatures in Alkmaar

Op onze vacaturepagina vind je een overzicht van vacatures die de bedrijven op dit moment open hebben staan. Dit zijn vacatures waarin gezocht wordt naar

  • developers;
  • engineers;
  • beheerders. 

 

Ook zijn er geregeld vacatures voor projectleiders, product owners en strategen. Voor elk profiel zijn passende vacatures te vinden. 

Zoek je een technische functie? Dan zit je zeker goed. Er zijn diverse functies beschikbaar en er is altijd ruimte voor technisch talent. Wil je juist een nieuwe uitdaging op het vlak van strategie en projectmanagement? Ook daar is altijd behoefte aan. 

Kijk in ons vacatureoverzicht om te zien welke vacatures bij jouw zoekopdracht passen.