Webinars van IT=Alkmaar

volle zaal tijdens developer meetup bij Cyso

De Alkmaarse IT bedrijven gebruiken veel nieuwe technieken en tools. Wil je hier meer over weten? Schrijf je dan in voor een van onze webinars!

In een uur tijd laten de bedrijven zien wat ze maken, hoe ze dit doen en leggen ze de basis uit. Zodat ook jij deze nieuwe technieken kunt gaan proberen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden in de IT en de IT=Alkmaar bedrijven? Schrijf je dan snel in voor onze webinars!

Applicatie ontwikkeling met Betty Blocks

Dinsdag 29 September – 19:00

Benieuwd naar de mogelijkheden van het no-code platform van Betty Blocks? Goed nieuws, op dinsdag 29 september laten we je in een uur tijd alle details van dit platform zien.

We starten deze avond met Odin van Eijk, hij is developer en trainer bij Betty Blocks. Odin gaat aan de hand van een met Betty Blocks gebouwde app, de functionaliteiten bespreken in zowel de front-, als backend. Hierbij gaan we het hebben over datamodelleren, views, actions en webservices.

In het tweede half uur laten we je live zien hoe de nieuwe Betty Blocks PageBuilder werkt. Dat betekent dat Odin live een simpele applicatie gaat bouwen, waarbij hij laat zien wat hij aan het bouwen is en waarom hij bepaalde keuzes maakt. Datamodelleren, grids met views instellen en deze tonen op de FrontEnd. Een niet te missen demo dus.

Wil je deze webinar volgen? Schrijf je dan hier in.