Welke IT-specialisten zitten in Alkmaar?

Meer weten over de IT in Alkmaar?

Dan ben je bij IT=Alkmaar aan het juiste adres! Op dit IT-platform vind je IT-expertise uit Alkmaar in alle soorten en maten. Van het beheren van een netwerk en inrichting van de juiste werkplekken, tot hosting, streaming en het ontwikkelen van de meest innovatieve applicaties. In Alkmaar zitten tientallen IT-bedrijven. Om het nu nog makkelijker te maken om het juiste IT-bedrijf of -expertise te vinden, hebben we een groot deel van deze bedrijven, de events en vacatures voor je verzameld op deze handige plek. De website van IT=Alkmaar. 

Welke IT-specialisten zijn er in Alkmaar?

Het is nogal een ruim begrip natuurlijk. En dat is ook precies de reden dat de twaalf IT-bedrijven van IT=Alkmaar de krachten gebundeld hebben. Want de IT-sector is breed, gevarieerd en innovaties volgen elkaar snel op, waardoor het soms moeilijk bij te houden is. In Alkmaar zitten IT-bedrijven die voor wereldspelers werken en toonaangevende producten ontwikkelen. Daar mogen we best trots op zijn. 

Benieuwd naar de aangesloten bedrijven?

Niels Holwerda ekco

IT-specialisten; van support tot advies

In Alkmaar zitten veel innovatieve IT-bedrijven met uiteenlopende expertise. Van hosting, het ontwikkelen van applicaties en streaming tot software specifiek voor de gezondheidszorg. De IT=Alkmaar-bedrijven laten zien dat Alkmaar vooroploopt op het gebied van IT. En dat hier nog veel kansen liggen. 

Dus ben je op zoek naar de juiste partner op het gebied van managed hosting, een e-commercespecialist, wil je een website of applicatie laten ontwikkelen of zoek je ondersteuning op het gebied van beheer? Bij de IT=Alkmaar-bedrijven vind je de juiste IT-specialist die jou kan helpen bij al je vragen. 

Weten welk bedrijf het beste bij jouw IT-specialisme past?

Kan ik bij een van deze bedrijven aan de slag?

Wil je graag de overstap maken naar de IT-sector, maar twijfel je wat bij je past? De IT=Alkmaar-bedrijven zijn altijd op zoek naar talent. Van marketeers, tot developers en engineers. Het meest actuele vacatureoverzicht vind je hier. Twijfel je of werken bij een van de Alkmaarse IT-bedrijven iets voor jou is? Bekijk dan hier een van onze video’s. 

Of lees hier de achtergrondverhalen van de aangesloten ondernemers.

Welke IT-specialisten zitten in Alkmaar?