Bedrijven

Ontdek de vele kansen in de IT

Wil je meer weten over de Alkmaarse IT bedrijven? Dan ben je hier op de juiste plek! Wist je dat in Alkmaar tientallen IT bedrijven zitten. Elk met een eigen expertise, product of technische oplossing. De bedrijven groeien nog steeds hard, daardoor zijn ze altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Dus heb je internationale ambities, wil je nieuwe producten ontwikkelen en aan de slag gaan met de nieuwste technieken? Dan moet je in Alkmaar zijn. 

In de Alkmaarse IT sector vind je bijvoorbeeld bedrijven die gespecialiseerd zijn in hosting services, bouwen van creatieve online applicaties, online security, ontwikkeling van websites, inrichting van online werkplekken, ontwikkelen van video en streaming services, e-business oplossingen, een zorgplatform voor eerste- en tweedelijns zorgprofessionals, SSL certificaten en no-code applicatie ontwikkeling.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de IT? Vind hem hier

logo Xolphin
Bluedesk Logo
Triple Alkmaar logo
Snelstart logo
Herke ICT Logo
Nedvice logo
Ekco logo
Betty Blocks Logo

Alkmaarse IT sector op de Kaart

Middenin de zomer van 2018 besloot een groep IT ondernemers het anders te gaan doen. De Alkmaarse IT bedrijven groeiden los van elkaar hard en waren, ook los van elkaar, op zoek naar manieren om dit goed te laten zien. Wat als je de krachten bundelt, samen events gaat organiseren en een platform opzet waar alle informatie wordt gedeeld? Zo geschiedde en ondertussen is Stichting IT=Alkmaar een feit. De stichting groeit nog steeds, daarom is het zeker de moeite waard om de website en onze nieuwsbrief goed in de gaten te houden. 

In de Alkmaarse IT sector komen innovatiekracht, een ondernemende mindset en de nuchtere Noord-Hollandse mentaliteit samen. Wil je werken bij een van deze internationale bedrijven, wil je werken aan producten die door duizenden mensen wordt gebruikt, software voor bedrijven ontwikkelen of werken aan platformen met een grote waarde voor de maatschappij? Dan moet je bij de Alkmaarse ondernemers zijn!

Werken bij een IT bedrijf

Weet je niet zeker of de IT sector bij je past? Of ben je nog aan het studeren? Neem dan ook zeker een kijkje op onze vacaturepagina. De Alkmaarse IT bedrijven groeien hard en zoeken daardoor niet alleen experts met ruime ervaring, maar zijn ook regelmatig op zoek naar trainees, stagiairs en starters.

Nieuwsbrief ontvangen?