Over ons

Over IT=Alkmaar

Wil je werken voor internationale merken en aan de slag met de nieuwste technieken? Dan moet je in Alkmaar zijn! Hier zitten veel innovatieve IT-bedrijven, elk met een compleet eigen expertise. Of je nu aan de slag wilt gaan bij een hostingexpert, je door wilt ontwikkelen tot streamingspecialist, je vast wilt bijten in de infrastructuur, of de nieuwste applicaties wilt ontwikkelen. 

Bij de Alkmaarse IT-bedrijven kan het. 

In de zomer van 2018 sloegen negen Alkmaarse IT-bedrijven de handen ineen. Hun doel was Alkmaar op de kaart zetten als echte IT-stad. Een bruisende plek waar studenten, starters of de meer ervaren collega een fijne plek vindt om te werken en zich verder te ontwikkelen. En dat is gelukt. 

Wie zijn wij?

De bedrijven Triple, Cyso Group, Nedvice, Ekco, Bluedesk, Betty Blocks, Xolphin, Health Connected, Create en SnelStart hopen veel meer jongeren te kunnen inspireren om voor een technische opleiding en een Alkmaars bedrijf te kiezen.

Samen laten deze bedrijven zien wat Alkmaar te bieden heeft op het gebied van ICT, bieden een platform, organiseren events en werken samen met opleiders in de regio.

“Voor ICT’ers is IT=Alkmaar het startpunt in de zoektocht naar een baan, event of informatie over de ICT sector in Alkmaar”

Meetups, webinars, events en veel meer!

Het bestuur

Barry Tempelaar

PENNINGMEESTER IT=ALKMAAR

Barry de penningmeester van IT=Alkmaar en eigenaar van BlueDesk.

Chris Obdam

VOORZITTER IT=ALKMAAR

Chris is de voorzitter van IT=Alkmaar en mede eigenaar van Betty Blocks.

Rutger de Boer

SECRETARIS IT=ALKMAAR

Rutger is de secretaris van IT=Alkmaar en mede-eigenaar van DTX.