IT Events

IT events in Alkmaar

Ben jij ook zo benieuwd naar wat de IT-sector in Alkmaar jou te bieden heeft? Dan is het een goed idee om één van de events van IT=Alkmaar te bezoeken.

Gedurende het jaar zullen er op verschillende locaties in de stad meetups en events georganiseerd worden. Tijdens die bijeenkomsten presenteren bedrijven hun projecten, worden er bekende sprekers uitgenodigd en gaan de bedrijven en bezoekers soms samen aan de slag.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van alle events? Schrijf je dan onderaan deze pagina snel in voor onze nieuwsbrief!

IT=Alkmaar Event

De koning onder de IT events in Alkmaar is het jaarlijks terugkerende IT=Alkmaar event! Daar zijn verschillende Alkmaarse IT bedrijven aanwezig om jou kennis te laten maken met het werken in de sector. Zo kan je een praatje maken met mensen die er werken, of deelnemen aan een van de demo’s om jou op die manier een kijkje in de keuken te geven. 

En nee, het event is niet alleen voor nerds of techies. Het is ook ideaal voor studenten of marketeers die op zoek zijn naar een stageplek of startersfunctie. Dus ben jij benieuwd of de IT-sector iets voor jou is, wil je even sfeer proeven, of zoek je naar een nieuwe (internationale) uitdaging met doorgroeimogelijkheden? Dan is het IT=Alkmaar event zeker iets voor jou. En weet je wat nog het mooiste is? De toegang is helemaal gratis! 

 

Aanmelden voor event

Is de IT-sector wat voor jou?

Twijfel je of de IT-sector wel iets voor jou is?

Niet doen! De IT-sector is namelijk voor iedereen. Of je nu een technische achtergrond hebt of niet, er is altijd een mooie functie voor je te vinden. In Alkmaar hebben wij een zeer divers aanbod en dat is terug te zien aan de bedrijven die zijn aangesloten bij IT=Alkmaar.  

Er is bovendien een groeiende vraag naar IT’ers. Bedrijven zijn daardoor vaak bereid jou een opleiding te geven of on the job training. Kortom alle reden om een keertje aan te sluiten en nader kennis met elkaar te maken. Bij welk IT event in Alkmaar zien wij jou? 

Nieuwsbrief ontvangen?