CODE24

Ons verhaal

Comeniusstraat 2d, 1817 MS Alkmaar

DROMEN, DENKEN, DOEN: OVER CODE24

We dromen, denken en doen. Met onze kennis en deskundigheid creëren we geavanceerde, efficiënte software die zorgprofessionals in de gezondheidszorg ondersteunt op de werkvloer. Hierbij houden we voortdurend de veiligheid, kwaliteit en stabiliteit in het vizier.

Zorg en IT bij elkaar brengen

CODE24 staat nooit stil – we hebben een eigenzinnige visie op de zorgtechnologie van de toekomst en hebben een helder doel voor ogen: een topproduct waarmee onze klanten doelgericht kosten besparen en meer tijd overhouden. Zo kunnen zij zich richten op waar het écht om gaat: optimale zorg verlenen. Om dit doel te bereiken werken we nauw samen met klanten, technologie-partners en concullega’s.

De mens centraal

Bij CODE24 draait alles om mensen – onze klanten, hun cliënten en natuurlijk onze medewerkers. We zijn een bedrijf met een open cultuur en een enthousiast, ambitieus team met een hart voor de zorg. We zoeken naar mensen die durven om hun ideeën te delen en samen met ons te groeien, zodat we gezamenlijk de grenzen van de mogelijkheden blijven opzoeken.

Contact opnemen

Je voornaam*
Achternaam*
Je e-mailadres
Bedrijfsnaam
Je bericht*

Vacatures van CODE24