Triple

Ons verhaal

Keesomstraat 10 E 1821, BS Alkmaar

Wij zijn Triple.

Opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van video, cloud hosting, backend, web en app development, design en strategie en de nieuwste technieken. Inmiddels gooien we met meer dan 180 collega’s het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen.

Help jij ons om de streams van Ziggo Sport Totaal online te houden als AZ in de finale staat van de Champions League? Kijken door jou tienduizenden mensen met nog meer plezier naar Goede Tijden, Slechte Tijden op het NLZIET platform? Hou jij wereldwijd de websites van HEINEKEN in de lucht en zorg je er voor dat het My Vodafone platform snel en stabiel blijft?

Voor de back-end van onze websites gebruiken we met name PHP en C# .NET. Om onze mobiele applicaties te bouwen gebruiken we voornamelijk Swift voor iOS en Kotlin voor Android. Ook hebben we uitgebreide kennis van Kotlin Native, React-Native en Flutter. Voor de front-end maken we uiteraard gebruik van HTML/CSS & Javascript. Daarbij gebruiken we React.js en Svelte als frameworks.

Voor de (Managed) hosting gebruiken we voornamelijk Google Cloud, Microsoft Azure en Amazon Web Services. Door middel van CI/CD, Docker en Kubernetes zorgen we ervoor dat onze apps en websites 24/7 blijven draaien.

Wil je samen met ons werken aan innovatieve hobby projecten die uit kunnen groeien tot producten en bedrijven? Zo worden dankzij Team Gullit jonge FIFA-talenten opgeleid tot professionele esporters en en zorgt SpotOn ervoor dat tv-fragmenten binnen 15 seconden op social media gedeeld kunnen worden.

Denk jij daarnaast ons te kunnen verslaan in een potje Smash Bros, FIFA of rijd jij de snelste tijd in de Playseat? Kom dan snel een keertje langs!

Contact opnemen

Je voornaam*
Achternaam*
Je e-mailadres
Bedrijfsnaam
Je bericht*

Vacatures van Triple