Triple

Full Service Digitaal BureauKeesomstraat 10 E 1821, BS Alkmaar

Beschrijving

Wij zijn Triple.

Opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van video, backend en app development, design en strategie en de nieuwste technieken. Inmiddels gooien we met z’n 160’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen.

Help jij ons om de streams van Ziggo Sport Totaal online te houden als AZ in de finale staat van de Champions League? Kijken door jou tienduizenden mensen met nog meer plezier naar Goede Tijden, Slechte Tijden met de RTL XL en Videoland apps? Hou jij wereldwijd de websites van HEINEKEN in de lucht en zorg je er voor dat het My Vodafone platform snel en stabiel blijft?

Wil je samen met ons werken aan innovatieve hobby projecten die uit kunnen groeien tot producten en bedrijven? Zo trainen spelers van de internationale voetbalclubs met de door ons ontwikkelde Virtual Reality tools en zorgt SpotOn ervoor dat tv-fragmenten binnen 15 seconden op social media gedeeld kunnen worden.

Denk jij daarnaast ons te kunnen verslaan in een potje Smash Bros, FIFA of rijd jij de snelste tijd in de Playseat? Kom dan snel een keertje langs!

Download hier de Triple Whitepaper over AI

‘Open-Source Chatbot Coronavirus (COVID-19)’

 

Contact

 

Bluedesk Logo