Alles weten over Cyso Group? Dat kan, lees in dit artikel hoe de werkweek van developer Sanne eruit ziet.

developer cyso group

Alles weten over Cyso Group? Dat kan, lees in dit artikel hoe de werkweek van developer Sanne eruit ziet.

26-11-2020

Hoe is de bedrijfscultuur bij jullie? 

Die is informeel, integer, warm en sociaal. Als bedrijf is het een heel fijne werkgever, met goede arbeidsvoorwaarden. Ik heb ook wel eens in andere branches gewerkt en daar is de cultuur veel meer gehaast, waarbij je soms over je grens gaat. Mijn ervaring in de IT, en ook bij Cyso, is dat er toch gedacht wordt aan het behouden van je sustainable pace. Ik denk dat dat gezonder is en ook een positieve uitwerking heeft op de productiviteit.

Welke technieken gebruiken jullie bij Cyso? 

Binnen Cyso hechten we veel waarde aan open source tools. We maken veel gebruik van Apache, Linux, Kubernetes, MySQL, Elasticsearch en Python. In mijn dagelijkse werkzaamheden werk ik veel met frameworks voor Python (Flask, FastAPI) en Javascript (Vue). We dragen ook geregeld bij aan open source projecten. Zo heeft ons dochterbedrijf Fuga veel voor OpenStack ontwikkeld en hebben we vanuit Cyso bijvoorbeeld teruggeleverd aan PowerDNS-Admin en Traefik. Waar mogelijk maken we ook onze eigen libraries open source, omniconf is daar een voorbeeld van.

 

DevOps

We geven onze klanten nachtrust: alles blijft stabiel en draaien, of we nu in een lockdown zitten of niet. Ik denk dat wij bij Cyso heel veel specialisten hebben rondlopen die, zodra er iets mis is, al bezig zijn met het te fixen op het moment dat wij de klant bellen. De mensen die bij Cyso werken zijn eigenlijk allemaal creatieve probleemoplossers, die er allemaal elke keer weer alles aan doen om je applicaties in de lucht te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel