De Alkmaarse IT-Week Talks: Jeroen van den Nouwland van Ekco

Jeroen van den Nouwland Ekco

De Alkmaarse IT-Week Talks: Jeroen van den Nouwland van Ekco

11-03-2021

De Alkmaarse IT-Week staat voor de deur. In de week van 22 tot en met 26 maart kun je jezelf helemaal verliezen in een divers online programma. Workshops, e-learnings, webinars en inspirerende sprekers … Iedereen met hart voor de IT-sector staat een enerverende week te wachten! En het mooie is; je volgt het dit jaar allemaal vanuit je luie stoel, op een moment dat jou goed uitkomt. Tijdens het event kun je onder andere luisteren naar inspirerende talks vanuit de bij IT=Alkmaar aangesloten bedrijven. Om je alvast een beetje op te warmen introduceren we hier de sprekers en het onderwerp dat ze zullen behandelen. Sit back, relax and enjoy the show!

Ekco komt met de volgende talk:

 

Een scherpe bocht is niet het einde van de weg, tenzij je vergeet te sturen.

 

‘Waar staat de hosting markt over vijf jaar van nu?’

Spreker: Jeroen van den Nouwland, Chief Revenue Officer bij Ekco.

Datum: vrijdag 26 maart om 16:00 uur.

 

De ontwikkelingen binnen hosting hebben elkaar nog nooit zo snel opgevolgd. Er zullen dan ook weinig mensen zijn die hun handen durven te branden aan een voorspelling van waar de markt zal staan over vijf jaar van nu. Tijdens deze presentatie gaan we toch een poging wagen. Zal containerization de standaard worden? Overleven de private cloud providers of slaan de public cloud providers definitief hun slag? Wordt het multi cloud, hybrid cloud of helemaal geen cloud? Bestaan er tegen die tijd nog lokale applicaties of halen we alle applicaties uit de cloud? Hoe ziet de werkplek er over vijf jaar van nu uit?

 

Meer over Jeroen:

In 2010 richtte Jeroen van den Nouwland, samen met zijn compagnon Kasper de Waard, online back-up specialist Cloud2 op. Dankzij het uitgebreide partnernetwerk groeide het bedrijf snel door tot een omzet van € 2 miljoen, met landelijke dekking. De diensten werden verkocht door zo’n 400 partners, waarna het bedrijf in 2017 werd overgenomen door Internet Corp. Jeroen van den Nouwland bleef na de overname aan als Managing Director voor de Benelux en ging na de rebranding tot Ekco door als CRO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel