De Alkmaarse IT-Week Talks: Tjebbe de Winter van Cyso Group

Tjebbe de Winter Cyso Group

De Alkmaarse IT-Week Talks: Tjebbe de Winter van Cyso Group

08-03-2021

De Alkmaarse IT-Week staat voor de deur. In de week van 22 tot en met 26 maart kun je jezelf helemaal verliezen in een divers online programma. Workshops, e-learnings, webinars en inspirerende sprekers … Iedereen met hart voor de IT-sector staat een enerverende week te wachten! En het mooie is; je volgt het dit jaar allemaal vanuit je luie stoel, op een moment dat jou goed uitkomt. Tijdens het event kun je onder andere luisteren naar inspirerende talks vanuit de bij IT=Alkmaar aangesloten bedrijven. Om je alvast een beetje op te warmen introduceren we hier de sprekers en het onderwerp dat ze zullen behandelen. Sit back, relax and enjoy the show!

Cyso Group komt met de volgende talk:

 

‘Veilig internet voor iedereen’

Spreker: Tjebbe de Winter, Technisch Directeur Cyso Group.

Datum: dinsdag 23 maart om 16:00 uur.

 

In onze huidige maatschappij is internet een basisvoorziening geworden. We zijn 24/7 verbonden en doen werkelijk alles online. Het belang van veilig internet is daarom groot. Denk aan beleggen of internetbankieren, waarbij het vanzelfsprekend is dat gegevens goed beveiligd worden. Toch is veilig internet zoveel meer dan enkel het buitenhouden van cybercriminelen.

Tjebbe de Winter zoomt in op het onderwerp en laat zien dat veilig internet verschillende betekenissen kan hebben. Veilig voor dictatuur, veilig voor jezelf, veilig om te zeggen wat je wilt, veilig om niet bedreigd te worden, enzovoorts. Als je er even bij stilstaat ontdek je al snel dat veilig internet voor iedereen makkelijker gezegd dan gedaan is. Hoe proberen ze bij Cyso Group hierin hun steentje bij te dragen? Je hoort er alles over in deze talk.

 

Meer over Tjebbe:

Tjebbe de Winter is geboren op Texel in 1975. Hij verhuisde voor een korte periode naar Rotterdam, maar is grotendeels opgegroeid in Alkmaar. Tjebbe studeerde kunstmatige intelligentie aan de Universiteit van Amsterdam en is na zijn studie terug naar Alkmaar verhuisd, waar hij in het centrum woont met zijn vriendin, zoon en dochter. Tjebbe is binnen Cyso Group technisch directeur en is verantwoordelijk voor het operations team.

Hij is goed in het combineren van technische designs met realistische financiële en economische restricties, wat hem in staat stelt om kennis-intensieve, vooruitstrevende diensten te implementeren. Zijn motto is: “Technische oplossingen moeten het de klant makkelijker maken”. Naast zijn werk zet Tjebbe zich al jaren actief in als voorzitter van de scouting. Tijdens vakanties gaat hij graag skiën of zeilen over de Nederlandse wateren met zijn gezin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel