De Alkmaarse IT-Week Talks: Victor Küppers van Betty Blocks

De Alkmaarse IT-Week Talks: Victor Küppers van Betty Blocks

08-03-2021

De Alkmaarse IT-Week staat voor de deur. In de week van 22 tot en met 26 maart kun je jezelf helemaal verliezen in een divers online programma. Workshops, e-learnings, webinars en inspirerende sprekers … Iedereen met hart voor de IT-sector staat een enerverende week te wachten! En het mooie is; je volgt het dit jaar allemaal vanuit je luie stoel, op een moment dat jou goed uitkomt. Tijdens het event kun je onder andere luisteren naar inspirerende talks vanuit de bij IT=Alkmaar aangesloten bedrijven. Om je alvast een beetje op te warmen introduceren we hier de sprekers en het onderwerp dat ze zullen behandelen. Sit back, relax and enjoy the show!

Betty Blocks komt met de volgende talk:

 

‘Citizen Development uitgelegd’

Spreker: Victor Küppers, VP of Marketing & VP of Strategy bij Betty Blocks.

Datum: woensdag 24 maart om 16:00 uur.

 

De IT-wereld staat op zijn kop. De vraag naar software groeit exponentieel, maar tegelijkertijd hebben we niet genoeg ervaren developers die die vraag kunnen bedienen. Hierdoor ontstaat stagnatie in innovatie en uiteindelijk remt het de groei van ondernemingen. Citizen Development is de beweging die predikt dat door het gebruik van nieuwe ontwikkelplatformen er een nieuw soort developer aangehaakt kan worden. Victor geeft in zijn presentatie inzicht in de markt, de spelers, hun visie en hoe organisaties Citizen Development kunnen starten en schalen.

 

Meer over Victor:

Na zijn studie Communicatie start de Alkmaarse Victor Küppers een eigen webdevelopmentbedrijf. Hij groeit door in marketing en leidt marketingteams bij een kabelbedrijf en een verzekeraar. Het ondernemerschap zit Victor in het bloed. In 2014 start hij wederom een eigen bedrijf, Beer in a Box; de startup waar hij samen met twee compagnons co-founder van is. Naast zijn werk voor zijn eigen onderneming, werkt Victor door als marketing freelancer. In die hoedanigheid gaat hij drie jaar geleden aan de slag bij Betty Blocks. Momenteel is hij VP of Marketing en VP of Strategy bij het IT-bedrijf. Met name het formeren van een functie en een team met een specifieke focus op strategie, is iets waar hij trots op is.

Victor is een kei in het aanwijzen van een pad en proces naar het strategisch doel op de langere termijn. Dit doet hij door met hoge energie te brainstormen, te conceptualiseren en door ideeën goed uit te werken en deze klaar te maken voor communicatie naar de organisatie.

Victor’s motto: “Goals zijn belangrijk, maar je dagelijkse systeem en gewoonten om die goals te bereiken zijn nog veel belangrijker”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel