Alkmaarse IT-Week: het webinar van Betty Blocks over hun platform

Cutting Edge Locals

Alkmaarse IT-Week: het webinar van Betty Blocks over hun platform

11-02-2021

De Alkmaarse IT-Week staat voor de deur. In de week van 22 tot en met 26 maart kun je jezelf helemaal verliezen in een divers online programma. Workshops, e-learnings, webinars en inspirerende sprekers … Iedereen met hart voor de IT-sector staat een enerverende week te wachten! En het mooie is; je volgt het dit jaar allemaal vanuit je luie stoel, op een moment dat jou goed uitkomt. Om je alvast een beetje op te warmen, geven we je een tipje van de sluier van de webinars die de bij IT=Alkmaar aangesloten bedrijven, de Cutting Edge Locals, presenteren. 

Ben je geïnteresseerd in het no-code platform van Betty Blocks, luister dan zeker mee met dit webinar!

Het webinar is opgebouwd uit twee delen. Trainer Odin van Eijk neemt je mee in de wereld van Betty Blocks aan de hand van een showcase en een demo.

Deel 1: showcase – bestaande Betty-applicatie (duur: ca. 20 minuten)

In dit eerste deel wordt een app getoond die is opgebouwd met het platform. Je ziet welke functionaliteiten mogelijk zijn en hoe deze naar wens samengevoegd kunnen worden. De voorkant van de app, de backoffice en de pagebuilder komen uitgebreid aan bod. Je ziet bijvoorbeeld hoe dynamische data getoond wordt en hoe je stap voor stap een event aanmaakt. 

Deel 2: demo – bouwen van een Betty-applicatie (duur: ca. 50 minuten)

Het tweede deel zoomt in op de praktijk. Er wordt een projectmanagementapp gebouwd in Betty Blocks. Hoe maak je taken aan, hoe geef je ze een bepaalde prioriteit en welke attributen gebruik je daarvoor? Je ziet hoe je binnen Betty Blocks vrij simpel je eigen datamodel kunt opbouwen en hoe je dit wijzigt in de backoffice. Naast de functionaliteiten aan de achterkant, komt in dit demo tevens aan bod hoe je je pagina opbouwt aan de voorkant. Je ziet welke componenten je kunt gebruiken, wat deze doen en hoe ze eruitzien. Daarnaast passeren nog tal van acties en stappen de revue die je wegwijs maken in het no-code platform.

Ben jij geïnteresseerd in de werking van Betty Blocks? Volg dit webinar en je kunt er na afloop alles over vertellen!

Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel