Ontdek de vele kansen in de ICT!

it=alkmaar

Ontdek de vele kansen in de ICT!

29-09-2019

Ontdek de vele kansen in de ICT!

IT=Alkmaar organiseert voor de tweede keer groot ICT-event.

Voor de tweede keer op rij slaan de bedrijven achter IT=Alkmaar de handen ineen en organiseren een groot event om de Alkmaarse ICT op de kaart te zetten. Op woensdagavond 13 november kunnen bezoekers van het IT=Alkmaar event kennismaken met de Alkmaarse bedrijven, workshops volgen en luisteren naar ervaringen van experts. Dit keer zowel uit de ICT, als uit de topsportwereld.

Innovatie, Topsport en ICT

Want dit jaar staat het event volledig in het teken van Innovatie, topsport en ICT. Op het eerste gezicht een bijzondere combinatie, maar eigenlijk is het niet zo vreemd. “Bedrijven in de ICT zijn constant op zoek naar betere en efficiëntere werkwijzen en proberen daarmee concurrentie voor te blijven. Dat is iets wat topsporters ook dagelijks doen.” aldus voorzitter Sven Visser.  “Daarom zijn er dit jaar niet alleen technische workshops, maar is er ook een workshop “Winners Mindset” en zijn er onderdelen voor bijvoorbeeld marketeers, want ook in dat vakgebied volgen de ontwikkelingen zich razendsnel op.”  

Van programmeurs tot marketeers

Het IT=Alkmaar Event is daarmee een event voor ICT’ers in de breedste zin van het woord. Er zijn technische workshops zoals Infrastructure as Code en over development en design frameworks, maar dit jaar is er dus ook voor marketeers genoeg te leren. Onder andere tijdens de workshop Google Tag Manager. 

Het event wordt geopend door ex-tosporter en NOS verslaggever Herbert Dijkstra. Daarna laat Maarten Stenvers van Mindwork Productions de aanwezigen zien hoe je met een paar eenvoudige stappen, een echte Winners Mindset kunt creëren. 

Gratis toegang

Aanmelden is gratis, en kan via itisalkmaar.nl. Vorig jaar was het event en aantal weken van te voren volledig vol geboekt, dus tijdig inschrijven is aanbevolen. Het IT=Alkmaar Event komt tot stand samen met de gemeente Alkmaar en Rabobank Alkmaar e.o. 

De deuren gaan om 17:30 open en het programma start om 18:30. Het hele programma is op https://itisalkmaar.nl/it-alkmaar-event/ te zien. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel

alle actualiteit over it in alkmaar

Meer nieuwsberichten