Najaarsevent

5 jaar IT=Alkmaar

Op dinsdag 14 november vond het najaarsevenement van IT=Alkmaar plaats! We vierden ons 5-jarig bestaan, dus de uitnodiging luidde: kom langs en celebrate IT with us!

Deze avond kon je kennismaken met de tien leading IT bedrijven in Alkmaar. Ze gaven inspirerende breakout sessies en daarna kon je met ze in gesprek op het netwerkplein.  Ook was er een interessante lezing van Gina Doekhie over AI Cyber Security. Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje en met de prachtige Grote Kerk Alkmaar als decor.

Bekijk hier de aftermovie van deze gezellige avond:

 

Wil jij op de hoogte blijven van alles rondom IT en Alkmaar? Houd onze socials in de gaten en meld je aan voor de nieuwsbrief. Daar posten over openstaande vacatures, de Alkmaarse IT-bedrijven en IT nieuws.

5 jaar IT=Alkmaar

IT = Alkmaar zoekt jou!

Heb jij je opgegeven voor het najaarsevent, omdat je benieuwd bent naar de mogelijkheden in de Alkmaarse IT of misschien wel op zoek bent naar een nieuwe baan? Dan hebben we goed nieuws, want de IT-bedrijven zullen weer breed vertegenwoordigd zijn. Niet alleen pitchen zij hun bedrijf in de break-out sessies, ook is er tijdens de borrel voldoende mogelijkheid om elkaar te spreken.

Het aantal vacatures onder de Alkmaarse IT-bedrijven groeit nog steeds met de dag. 

Neem ook eens een kijkje op onze vacaturepagina of neem contact op voor een open sollicitatie via een van de bedrijfspagina’s. Houd daarnaast de social media kanalen van IT=Alkmaar in de gaten voor de volgende mogelijkheid om de IT-bedrijven aan het jasje te trekken en jouw droombaan te vinden!H

In Alkmaar is altijd wat te doen. Wil je als eerste op de hoogte zijn over het laatste nieuws uit de Alkmaarse IT-sector?