Najaarsevent 2023

5 jaar IT=Alkmaar

Op dinsdag 14 november vind het najaarsevenement van IT=Alkmaar plaats! We vieren ons 5-jarig bestaan, dus kom langs en celebrate IT with us!

Deze avond maak je kennis met de tien leading IT bedrijven in Alkmaar. Ga naar hun inspirerende sessies en kom met ze in gesprek tijdens de borrel. Ook is er een interessante lezing van Gina Doekhie over AI Cyber Security.

Programma

We starten bij de inloop met een feestelijk drankje, waarna we de werkdag afsluiten met vegetarische lasagne en frisse salades op het buffet. Om 18.30 uur start het plenaire programma, dit duurt +/- 60 minuten. Na het plenaire gedeelte kan je met alle bedrijven in contact komen op het netwerkplein of aansluiten bij de break-out sessies, georganiseerd door de IT=Alkmaar bedrijven! 

Break-out sessies

Eerste ronde, van 19.45 uur tot 20.15 uur
Cyso geeft antwoord op de vraag ‘WTF is SRE?’
Bluedesk vertelt meer over Continuous Delivery
Het onderwerp van SnelStart volgt snel!

Tweede ronde, van 20.30 uur tot 21.00 uur
Betty Blocks vertelt meer over Artificial Intelligence
Het onderwerp van DTX is Infrastructure as a code

Het onderwerp van Triple volgt snel!

Praktische gegevens

Datum: 14 november 2023
Inloop: 17.30 uur
Start programma: 18.30 uur
Einde programma: 21.00 uur, maar blijf vooral nog even hangen!
Locatie: Grote Kerk Alkmaar

Zie hier een sfeerimpressie van het najaarsevenement van vorig jaar:

 

Wil jij op de hoogte blijven van alles rondom IT en Alkmaar? Houd onze socials in de gaten en meld je aan voor de nieuwsbrief. Daar posten over openstaande vacatures, de Alkmaarse IT-bedrijven en IT nieuws.

IT = Alkmaar zoekt jou!

Heb jij je opgegeven voor het najaarsevent, omdat je benieuwd bent naar de mogelijkheden in de Alkmaarse IT of misschien wel op zoek bent naar een nieuwe baan? Dan hebben we goed nieuws, want de IT-bedrijven zullen weer breed vertegenwoordigd zijn. Niet alleen pitchen zij hun bedrijf in de break-out sessies, ook is er tijdens de borrel voldoende mogelijkheid om elkaar te spreken.

Het aantal vacatures onder de Alkmaarse IT-bedrijven groeit nog steeds met de dag. 

Neem ook eens een kijkje op onze vacaturepagina of neem contact op voor een open sollicitatie via een van de bedrijfspagina’s. Houd daarnaast de social media kanalen van IT=Alkmaar in de gaten voor de volgende mogelijkheid om de IT-bedrijven aan het jasje te trekken en jouw droombaan te vinden!H

In Alkmaar is altijd wat te doen. Wil je als eerste op de hoogte zijn over het laatste nieuws uit de Alkmaarse IT-sector?