IT=Alkmaar-Event 2018 en 2019

Terugblik IT-event 2018 

Naast webinars en online events, heeft stichting IT=Alkmaar al twee keer het succesvolle IT=Alkmaar-Event georganiseerd. Het is toch wel het paradepaardje van de stichting. Beide edities waren al snel volledig uitverkocht en tijdens de borrel zijn meerdere matches tussen IT’ers en werkgevers gemaakt. 

In november 2018 organiseerden we dit event voor het eerst. Bezoekers konden kiezen uit verschillende workshops, waaronder datamodelleren en Progressive Webapps, er was een live hack-demo en een presentatie over Big Data. Het succesvolle event is in 2019 nog groter teruggekeerd, met een programma dat ook aantrekkelijk is voor marketeers en niet-IT’ers, werkzaam bij IT-bedrijven. 

 

Terugblik IT-event 2019

In 2019 stond het thema Topsport, Innovatie en ICT centraal. De deelnemers konden in het Alkmaarse sportcomplex De Meent onder meer luisteren naar ervaren digital marketeers en  bekende sprekers van de NOS en uit de e-sports. Tevens was er de mogelijkheid praktische workshops te volgen en een praatje te maken met IT’ers van de deelnemende bedrijven.