Meetup bij Cyso: Site Reliability Engineering (SRE)

Op donderdag 16 mei 2024 vindt de meetup SRE (Site Reliability Engineering) plaats bij ons IT=Alkmaar lid “Cyso”.  Tevens geven zij hier ook een recap van onze ervaringen en bevindingen van KubeCon 2024.

De meetup gaat over Site Reliability Engineering (SRE) en behandelt onderwerpen zoals de wat SRE is, de voordelen van SRE, en hoe het bedrijven kan helpen. Daarnaast zullen ze ook alle nieuwtjes, updates en coole ontdekkingen delen die tijdens de beurs KubeCons zijn gepresenteerd.

SRE is een verzameling van principes en praktijken die aspecten van software engineering integreert en toepast op IT-infrastructuur en operaties. Een goede Site Reliability Engineer heeft de skillset om handmatig, herhalend werk te automatiseren, zodat er meer tijd beschikbaar is voor het verbeteren van de business.

Onze doelgroep bestaat uit developers en IT-managers. Mensen die interesse hebben om te komen, kunnen zich aanmelden via de volgende link: cyso.com/meetup-sre.
Het evenement vindt plaats op het kantoor De Roeter welke is gevestigd aan de Wognumsebuurt 3, vlakbij het centraal station en op loopafstand van het sfeervolle stadscentrum van Alkmaar.

Het programma op donderdag 16 mei ziet er als volgt uit:

  • 17.15 uur: inloop
  • Tussen 17.30 uur en 18.00 uur: pizza en een drankje
  • 18.00 uur: start van de presentaties
  • 19.00 uur: einde van de presentaties, ruimte voor napraten en een drankje