Evenementen

Ontdek de Alkmaarse IT

Heb jij hem al voorbij zien komen? Onze IT=Alkmaar commercial. Samen met de gemeente Alkmaar en Alkmaar Marketing laten we zien waarom Alkmaar de plek is voor IT’ers. Werk aan projecten van wereldformaat, maar stap lekker op de fiets naar huis. In Alkmaar kan het.

De Alkmaarse IT-Week

Tijdens de Alkmaarse IT-Week laten we zien wat vakmanschap in Alkmaar inhoudt. We delen bijzondere verhalen van ondernemers die continu het beste uit zichzelf, hun bedrijf of product willen halen. Hoe ze dit doen? Ontdek het tijdens de Alkmaarse IT-week!

Meetups

Hoe blijf je constant op de hoogte van de laatste technieken en kun je evengoed een leuke, ontspannende avond hebben? Dat kan bij de IT=Alkmaar Meetups! Sluit je nu geheel vrijblijvend aan bij de Alkmaarse IT-community! 

Webinars

De Alkmaarse IT-bedrijven gebruiken veel nieuwe technieken en tools. Wil je hier meer over weten? Schrijf je dan in voor een van onze webinars!

IT=Alkmaar-Event 2018 en 2019

Naast meetups en online events hebben we ook al twee keer het succesvolle IT=Alkmaar-Event georganiseerd. Beide edities waren al snel uitverkocht en tijdens de borrel zijn meerdere matches tussen IT’ers en werkgevers gemaakt.