Xolphin sluit zich aan bij IT=Alkmaar

xolphin

Xolphin sluit zich aan bij IT=Alkmaar

27-01-2020

Xolphin sluit zich aan bij IT=Alkmaar

Xolphin is de grootste aanbieder van SSL certificaten en digitale handtekeningen in Nederland. Het Alkmaarse bedrijf sluit zich vanaf 2020 aan bij IT=Alkmaar waardoor het netwerk groeit naar tien bedrijven. Ook in 2020 gaat IT=Alkmaar weer inzetten voor de Alkmaarse IT sector, onder andere door het organiseren van events.

Xolphin

Dit jonge en onafhankelijk bedrijf is sinds 2002 uitgegroeid tot de grootste aanbieder van SSL certificaten en digitale handtekeningen in Nederland. Hiermee bedienen ze tienduizenden opdrachtgevers in een groeiende, internationale zakelijke markt, zoals banken, hosting providers en webshops. Het bedrijf vernieuwt continu en lanceert regelmatig nieuwe initiatieven op het gebied van online security.

Het kantoor van Xolphin is ligt centraal in Alkmaar, op loopafstand van het NS station en naast ring Alkmaar. Er heerst een nuchtere cultuur, waarbij de klant altijd voorop staat. Er wordt hard gewerkt; de telefoon staat niet stil. Snelheid en schaalvoordelen worden met name bereikt door een hoge automatiseringsgraad, waarin eigen systeemontwikkeling een cruciale rol speelt. Meerwaarde bieden ze door het leveren van optimale service en objectief advies. Dit zijn waarden waarin de mensen hét verschil in maken. Uiteraard is er ruimte voor de nodige ontspanning, en doen ze regelmatig gezellige en sportieve dingen.

Over IT=Alkmaar

IT=Alkmaar is een initiatief van de bedrijven Cyso Group, Triple, Betty Blocks, Nedvice ICT, Cloud2, Create, Snelstart en Bluedesk. In de zomer van 2018 sloegen zij de handen ineen met als doel Alkmaar als ICT stad op de kaart zetten. Zij laten zien wat voor gave ICT bedrijven in Alkmaar gevestigd zijn, bieden een platform, organiseren events en werken samen met opleiders in de regio. Samen met de opleiders willen zij de uitstroom vanuit IT opleidingen verhogen en verbeteren. Meer informatie over deelnemende partijen en events is te vinden op itisalkmaar.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel